marți, 28 noiembrie 2023

DEOSEBIREA DINTRE A TE RUGA si A CREDE

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


       🙏 "Pamanturile erau arse si crapate, frunzele ingalbenite, sau chiar sfoiegite de arsita, abia se mai tineau pe crengi. Iarba de pe pajisti si fanete se ofilise cu totul. Oamenii erau ingrijorati si nelinistiti. Cercetau mereu cerul ca de cristal. Nici un norisor. Albastru de cobalt! Saptamanile se insirau una dupa alta tot mai fierbinti. De luni de zile nu cazuse nici un strop de ploaie. Preotul s-a hotarat atunci, sa organizeze in piateta din fata Bisericii Crestin Ortodoxe, o ora de rugaciune pentru a-L indupleca pe Dumnezeu sa dea ploaie. La ora stabilita, piateta era plina de lume. Multi adusesera  obiecte care dadeau marturie despre credinta lor. Preotul privea cu admiratie Bibliile, cartile de rugaciuni, icoanele, crucile, metanierele. Atentia ii fu atrasa, insa, in chip deosebit de o fetita care statea cuminte in primul rand, avand in mana o umbreluta. A TE RUGA, inseamna sa ceri ploaia, A CREDE, insa, inseamna sa-ti iei umbrela!" 

         🙏 Bucuria mea, te rog sa nu uiti ca, mult poate rugaciunea omului cu credinta adevarata (crestin ortodoxa), mai ales daca este impletita cu postul.

 Conditia mantuirii sufletelor noastre, este sa avem: CREDINTA, HAR si FAPTE BUNE. 

                                                                       Amin si Aliluia! 
                                                                         Preot Ioan 🔔

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA