miercuri, 14 aprilie 2021

ACUPUNCTURA este o “CAPCANA A IADULUI”!

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".



Bucuria mea, este bine stiut ca bolile sunt urmarea pacatelor, ca doctorii trateaza, insa, doar Dumnezeu vindeca (daca vrea El). Un adevarat crestin ortodox, nu trebuie sa apeleze nici la homeopatie, nici la acupunctura si la nici-o forma de bioenergie, fiindca, acestea sunt “capcane ale iadului”. Spre vindecare, Dumnezeu ne-a lasat TAINA SFANTULUI MASLU: “Este cineva bolnav intre voi? Sa cheme preotii Bisericii (ortodoxe)...” (Iacov 5: 13-15). CARE PREOTI? Preotii crestin ortodocsi, fiindca, doar in credinta crestin ortodoxa exista preoti. Si ne-a lasat si MEDICII: “Cinsteste pe doctor” (Sirah 34:1).

CARE DOCTORI?

Cei care practica medicina clasica. Acupunctura a aparut ca fiind impusa de imparatul Chinei, pentru a putea lua mai multe impozite si cu porunca sa se desfiinteze medicina traditionala chineza, cea pe baza de plante. Acupunctura, are la baza credinta ca bolile sunt aduse de 13 spirite si care trebuie alungate prin intepaturi cu acul. In indreptarul de spovedanie gasim si acest pacat: 1. In caz de boala am apelat la medicina alternativa: homeopatie, acupunctura, osteopatia, chiropractica, masaj bioenergetic, shiatsu, medicina holistica, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, reflexoterapie, reflexologie, medicina ayurvedica, dialogism transcendental, meditatia transcendentala, numarul de aur, puterea gandului, gandirea pozitiva, miscarea de integrare spirituala în absolut MISA, urinoterapia, terapie bowen, helioterapia, longevitate, aromoterapie, botanoterapie, presopunctura, bioenergie, magie albă, magnetoterapie, magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru (E-metru), dianetica, engramele mintii, orgonomie, spiritism, medium, credinta in puteri energetice, cosmice, biorezonanta...

Toate aceste “capcane ale iadului”, desi, sunt foarte comode, pline de promisiuni ca o campanie electorala, fac parte din NEW AGE, si ele duc, in final, la pierderea mantuirii.

Cine are minte sa ia aminte, cine nu sa se lase inselat, mereu, inainte!

Amin si Aliluia!
Preot Ioan 🛎.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA