luni, 7 noiembrie 2022

RESPECTAȚI PREOȚII,PENTRU CĂ NUMAI EI VĂ DAU PE DUHUL SFÂNT!

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".

 
Preotul are o misiune pe care nu o poate îndeplini nimeni altul pe pământ.De ajutat cu bani,se pot ajuta oamenii simpli între ei,de ajutat trupurile,pot să o facă și doctorii. 

Ca om de cultură, poate fi înlocuit de alții mai culți ca el. PREOTUL ESTE MIJLOCITOR ÎNTRE DUMNEZEU ȘI OAMENI.ASTA N-O POATE FACE NIMENI ALTUL.

Adică,atunci când stă cu spatele la popor,stă cu fața spre Dumnezeu,și cere milă pentru popor.Când stă cu fața spre popor,Îl reprezintă pe Dumnezeu,și revarsă darurile Sale cele bogate poporului.

De unde mai primești darurile acestea,dacă nu de la preot?

Așa că,vă îndemn,încercați să prețuiți pe preot pentru aceste mari daruri pe care NUMAI EL LE POATE OBȚINE DE LA DUMNEZEU!

Prețuiți aceste daruri,pentru că Hristos Domnul a trebuit să moară pe cruce,ca să le obțină de la Tatăl.

Nu zicea El Sfinților Săi Apostoli:

"Vă este de folos să Mă duc la Tatăl,căci dacă nu Mă voi duce,Mângâietorul nu va veni la voi,iar dacă Mă voi duce,Îl voi trimite vouă".

        Mângâietorul este Duhul Sfânt,Dătătorul tuturor darurilor dumnezeiești. De aceea,este numit în rugăciune "Vistierul bunătăților".  Dar până ne-a trimis nouă pe Duhul Sfânt,

Domnul a trebuit să sufere chinuri groaznice,încununate prin moarte pe cruce.

Deci vă întreb eu:Oare nu vreți să prețuiți marile daruri pe care le trimite Hristos PRIN PREOȚI?

        Prețuiți mai mult banii,sau alte lucruri trecătoare?  Domnul Iisus i-a spus lui Toma:"(..)

Și nu fi necredincios,ci credincios". 

Iar eu vă spun: Nu fiți neînțelepți,ci înțelepți.

Preot Sorin Croitoru,Mantova Italia

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA