joi, 9 februarie 2023

CUVANT de INVATATURA DESPRE TATUAJE

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!


".Sfantul Parinte Arsenie Boca spune: "Omul nu se trage din maimuta, dar va ajunge ca o maimuta". Si este foarte adevarat fiindca SMINTEALA MARE, face acest om. Multi din cei care-l vad, neavand pe Dumnezeu in sufletele lor vor urma exemplul lui diavolesc (priviti ca si-a facut si coarne in cap, iar pe fata i se vede MANDRIA LUCIFERICA). Priviti-l inca odata: eu cred ca ar fi bun de speriat ciorile!



🙏 Bucuria mea, tatuajele au devenit o "moda", se tatueaza nu doar barbatii, ci si femeile. Primii tatuati in Romania au fost puscariasii care, cu un ac obisnuit introduceau pasta de pix sub piele. Potrivit cercetatorului Steve Gilbert: "Cel mai vechi tatuaj cunoscut, il reprezinta Bes, in mitologia egipteana acesta fiind zeul desfranarii si al petrecerilor". 

Este clar ca tatuajele sunt paganisme si inchinare falsa: "In trupul vostru sa nu faceti taieturi pentru sufletele mortilor, NICI SA SCRIETI PE VOI CU IMPUNSATURI DE AC (tatuaje) (Levitic 19:28). Dumnezeu vorbeste doar despre "impunsaturi cu ac" si nu aminteste si de tus, fiindca, asemenea copiilor carora le interzici sa faca un lucru, tocmai pe acela il fac din curiozitate, la fel si cei in varsta, ar fi incercat sa vada de ce le interzice Dumnezeu folosirea tusului. Tatuajele, ca si cerceii in urechi la barbati, sunt semne de EXTRAVAGANTA si NONCONFORMISM. Extravaganta, este definita asa: fapta lipsita de judecata; excentricitate. Iar Nonconformist se referă la cineva care nu se conformeaza poruncilor lui Dumnezeu. 

Daca El spune: "Sa nu furi", nonconfirmistul spune: "Eu fur!" Daca El spune: "Sa nu fii desfranat!", nonconformistul spune: "Eu desfranez!" Daca El spune: "Sa nu te tatuezi!", nonconformistul spune: "Eu ma tatuez!" Cei tatuati se justifica scurt: "Asa este moda!" Insa Dumnezeu nu ne-a dat cele 10 mode, ci cele 10 Porunci. Tatuajele arata clar de partea cui ne este sufletul. S-a tatuat? Sufletul acelui om este de partea diavolului, fiindca, a facut voia acestuia! 

Daca cineva s-a tatuat deja, macar sa mearga sa se spovedeasca ca sa-i fie iertat pacatul. Dumnezeu ii va pedepsi si pe cei care executa tatuaje (temporare sau definitive). Si nu uitati cuvantul Sfantului Parinte, Maxim Marturisitorul (Filocalia 2): "Nestiinta, Uitarea si Ignoranta sunt trei mari uriasi, care duc in iad".

Doamne, iarta-ne pe toti! 

                                                                                                                 Amin si Aliluia!
                                                                                                                 Preot Ioan 🔔.

RUGĂCIUNE DE DEZLEGARE

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


:,, Mult Milostive Doamne IISUSE HRISTOASE vezi neputinta mea si căderea în păcate. Te chem DOAMNE, vino în ajutorul meu ! Ajută.mă să mă smeresc, să mă curăt de păcate, să fiu vas de trebuintă al Tău .

Te rog, DOAMNE, dezleagă.mă de farmece, de blesteme, de vrăjitorii, de jurăminte si de orice legătură diavolească făcută asupra mea, în orice fel, cu stiintă sau nestiintă, de mine însumi sau de cei vii sau de cei adormiti, sau care din mosi.stămosi actionează asupra mea, a familiei mele, a întregului neam. DOAMNE, cu umilinta sufletului meu 

Te rog ajută.mă să fiu bun, blând, iubitor si milostiv, smerit si nepomenitor de rău. Pe toti care si se roagă, DOAMNE, ajută.i să fie ai TĂI în lumina , în iubirea si în pacea TA aici si în vesnicie ! 

SLAVĂ SI MULTUMIRE TIE PENTRU TOATE DOAMNE, SLAVĂ TIE ! AMIN ,,

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA