miercuri, 8 martie 2023

JERTFA MAMEI ...

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".




 Cand va judeca Domnul lumea, cred ca mamelor le va zice asa: "Veniti la Mine, voi, cele care v-ati rugat neincetat." Si ele vor spune: "Doamne, cand ne-am rugat noi neincetat?" Iar El le va raspunde: - "Adevarat va spun voua, ca de cate ori ati adus pe lume un copil, voi ati pornit izvorul unei rugaciuni. De cate ori ati suferit greturi, neputinte, oboseli, ele au ajuns la Mine ca rugaciuni. De cate ori ati stat de veghe pentru copii, de cate ori ati leganat pe prunci, de cate ori i-ati purtat in brate, de cate ori le-ati purtat de grija, de cate ori i-ati tinut la san, de cate ori frante de oboseala, lor le-ati citit povesti, Mie v-ati rugat."

M-am intrebat adesea de ce nu a lasat Dumnezeu sa stim ziua in care murim. Si apoi mi-a venit in gand mama. Parca vad cum ar fi o discutie intre Dumnezeu si o mama." Haide femeie, a sosit vremea..."
" Deja ? Imediat, Doamne. Dar, te rog, mai asteapta-ma putin. Nu dureaza mult. Doar sa le fac repede o ciorba si o mancarica, sa le las si lor sa aiba macar o zi doua dupa ce-oi pleca. Mai asteapta-ma putin, Doamne, sa spal vasele, sa intind rufele astea din lighean, si uite ca iar trebuie sa dau o matura prin bucatarie. Stiu, Doamne, ca trebuie sa vin, dar uite ca mai e putin si trebuie luati copiii de la scoala, si-apoi sa le pun masa, sa spal un vas, sa dau cu o matura, sa le citesc o poveste, sa le dau de mancare, sa spal un vas, sa dau cu o matura... stiu, Doamne, ca se face tarziu, dar mai sunt atat de multe de facut, si-acum am si nepoti, si lor trebuie sa le fac o ciorba, sa le citesc o poveste, apoi sa spal un vas, sa dau cu o matura..."

Si atunci am inteles...."


Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA