joi, 14 iunie 2018

CUVÂNT DE INVĂTĂTURĂ - DESPRE SECTE

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


   Bucuria mea, sa stii ca, “Tatal” tuturor sectelor este Satana, iar cel de-al doilea “tata” este Luther, care, dandu-si seama ca a gresit, a exclamat pe patul de moarte: “Vai de mine, ca ratacirea mea (cea produsa de el) nu se va sfarsi niciodata!” Si, drept a grait, pentru ca sectele apar ca ciupercile dupa ploaie, mai ales in mediile dezechilibrate social si stresate psihic.
Sectele, pot fi numite “Boli ale timpului”. Pana la sfarsitul veacurilor nu vor lipsi nici alesii lui Dumnezeu (crestinii ortodocsi) si nici slujitorii lui Satana.

 Sectantii, considera “vanatoarea de suflete” ca o datorie fata de Hristos. Prin fiecare secta se doreste a se face o bresa in unitatea nationala si spirituala a romanilor. La toti sectantii legea lor este aproape identica, asa cum seamana puiul cu gaina: SOLA SCRIPTURA! Adica, DOAR BIBLIA! SOLA FIDE!, adica, DOAR CREDINTA!

Insa, Sfintii Parinti ne spun: CREDINTA, HAR si FAPTE BUNE!

Sectantii, nu au nici preoti, nici Sfanta Liturghie, nici Spovedanie, nici Impartasanie, nici Cununie religioasa, nici Sfantul Maslu, nu folosesc tamaia, lumanarea, nu cinstesc pe Maica Domnului, pe Sfinti, Sfanta Cruce si nu se inchina...

ADICĂ, N-AU NIMIC!

 Foarte grav este ca unii se ratacesc spiritual chiar atunci cand Credinta ORTODOXĂ, este langa ei. Credinta cea adevarata poate fi gasita la izvoarele curate ale Sfintei Evanghelii, in Sfanta Biserica Ortodoxa. Asadar: “Daca vine cineva la voi, si nu va aduce invatatura aceasta (crestin ortodoxa), sa nu-l primiti in casa si sa nu-i ziceti: Bun venit! Fiindca, cel ce-i zice: Bun venit!, se face partas la faptele lui cele rele. (2 Ioan 1:10-11). Conform poruncii a 7-a Bisericesti, sa nu primiti carti de la sectanti si sa nu stati de vorba cu ei despre credinta, ca nu cumva, SĂ CĂDETI DIN NESTIINTĂ in NECREDINTĂ!
                                                                                                                  Amin si Aliluia!

                                         CARE ESTE BISERICA CEA ADEVĂRATĂ??? 


   Bucuria mea, in Biblie scrie asa: "Iisus Hristos este cap Bisericii..." (Efeseni 5:23).

Cap, al carei Biserici??? Desigur, al celei Crestin Ortodoxe: "Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica...", dupa cum spunem in Crezul alcatuit de Sfintii Parinti, la primul si al doilea Sinod Ecumenic, acum aproape 1700 de ani, Crez, pe care-l rostim in fiecare duminica in timpul Sfintei Liturghii.

Sfantul Fotie cel Mare zice: "Biserica este UNA, caci UNUL este Intemeietorul si Capul ei: IISUS HRISTOS, care a numit-o "BISERICA MEA" (Matei 16:17) si i-a pus temelie, ce ramane aceeasi pentru toate veacurile: "Nimeni nu poate pune alta temelie" (1 Corinteni 3:11).
Asta inseamna ca, celelalte culte religioase (adventiști, baptisti, evanghelisti, penticostali, iehovisti...), nu au biserici, asa cum se autoproclama ei, vrand sa ne amageasca pe noi: asa zisa “biserica crestin adventista”, asa zisa biserica baptista”...
Doar Biserica Crestin Ortodoxa, este “izvor al vietii vesnice”, fiindca, doar ea a pastrat Harul Duhului Sfant si Adevarul si aceasta o dovedesc cele 3 mari minuni: LUMINA SFANTA, SFINTELE MOASTE si AGHIASMA MARE, pe care nu le are absolut nici-o credinta in afara de Crestinii Ortodocsi.
                                                                                        Amin si Aliluia!
                                                                                                                                    Preot Ioan 🛎.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA