miercuri, 22 septembrie 2021

Rugaciunea

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".




"Intr-o zi ,Iisus se ruga intr-un loc anumit.Cand a ispravit rugaciunea , ucenicii Lui i-a zis:"Doamne, invata-ne si pe noi sa ne rugam" "!


Rugaciunea nu este numai o rostire de dorinte, nu este numai un strigat la necaz sau o cantare de lauda, ci este o stare de luare aminte, de asteptare si de ascultare atenta la cele de sus.
A ne ruga inseamna a vorbi cu Dumnezeu si a ne recunoaste pacatele pentru care cerem iertare iar atunci cand consideram ca am fost iertati ai vom multumi pentru aceasta.
Cine se roaga mult , cunoaste mai bine voia lui Dumnezeu. Intreaga viata a Domnului Isus a fost o rugaciune si ucenicii erau impresionati pentru rugaciunile sale si pentru faptul ca se retragea intr-un loc linistit .Acolo unde era numai El si Dumnezeul Sau.
Rugaciunea in fiecare dimineata este datatoare de liniste , si gasim in ea modul de a fi condusi pe intrg parcursul zilei de catre Dumnezeu.

                                                                           Rugaciune;

Sculandu-ne din somn cadem catre Tine, Bunule, si cantaare ingereasca stigam Tie,Puternice ;Sfant Sfant Sfant esti Dumnezeule.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA