duminică, 29 decembrie 2019

BUCURIA MANTUIRII ...

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


   Bucuria mea, cu ocazia sarbatorilor de iarna, lumea se distreaza, mananca, bea, chefuieste si totusi, este lipsita de bucurie, deoarece bucuria poate fi numai de la Dumnezeu, numai de sus. Intr-adevar, BUCURIA MANTUIRII este cea mai mare bucurie pe care o putem avea, insa, exista si BUCURIA CA BUCURIE.

Sa ne gandim ca in fiecare duminica, petrecem impreuna cu Hristos, la masa Lui, in Imparatia Lui, apoi, sase zile ne cufundam in problemele noastre, in griji, probleme, frica si suferinta. Dumnezeu a mantuit lumea prin bucurie: "Voi va veți întrista, dar intristarea voastra se va preface în bucurie" (Ioan 16:20). 

Si le mai spune Domnul Iisus Hristos, Sfintilor Apostoli: “Voi acum sunteti tristi, dar iarasi va voi vedea si se va bucura inima voastra si bucuria voastra nimeni nu o va lua de la voi” (Ioan 16:20). 

Dupa cum BUCURIA MANTUIRII NEAMULUI OMENESC a venit prin Jertfa Domnului Iisus Hristos, tot asa si BUCURIA MANTUIRII FIECARUI CRESTIN ORTODOX, vine din jerfa curatiei trupesti si sufletesti.

 Iti urez: LA MULTI ANI cu MULTA SANATATE si BUCURIA MANTUIRII! 
                                                                                                                                      Amin si Aliluia!
                                                                                                                                             Preot Ioan .

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA