marți, 7 martie 2023

DE STIUT CLAR! …

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


   🙏 Bucuria mea, sa stii ca am intrebat oameni de toate varstele si cei mai multi, la intrebarea: “Cate religii sunt pe tot globul pamantesc?”, imi spuneau ca sunt foarte multe. Nu este adevarat! Sunt doar trei mari religii ale lumii si doar una este cea adevarata:
 
1. MOZAISMUL
. Este religia evreilor, care il adora pe Iehova (Dumnezeu-Tatal, dar nu cred in Iisus Hristos-Dumnezeu si in Duhul Sfant -Dumnezeu);
 
2. MAHOMEDANISMUL.
Este religia musulmanilor, care il adora pe Allah (Dumnezeu-Tatal dar nu cred in Dumnezeirea lui Iisus Hristos si nici in cea a Duhului Sfant);
 
3. CRESTINISMUL. Este religia cea adevarata, in care crestinii, se inchina unui Dumnezeu in Fiinta, dar intreit in persoane: Dumnezeu-Tatal, Dumnezeu-Fiul si Dumnezeu-Duhul Sfant). Atentie mare: CINE CREDE IN SFANTA TREIME, NU CREDE IN NIMIC!

4. Crestinismul are trei confesiuni (ramuri): ORTODOCSI, CATOLICI si PROTESTANTI. Pana la marea Schisma(despartire) a existat doar Crestinismul. Atunci catolicii s-au rupt din acest trunchi. Din catolicism s-au rupt Protestantii. 
Din protestanti au aparut neo-protestantii (sectantii de azi). Intrebare: “Oare s-a impartit Hristos?" (Corinteni I-13) NUUU! 

Este doar ”Un Domn, o Credinta si un Botez” (Efeseni 

5). DECI DE LA DIAVOLUL VIN SECTELE! Sa nu uitati ca Luther este “tatal” tuturor sectantilor! Ultimele lui cuvinte, pe patul de moarte au fost: “Vai mie ca aceasta ratacire nu se va sfarsi in veac!” Si intr-adevar azi sunt in lume sute de secte care apar si dispar ca revarsarile apelor dupa ploaie!

BISERICA CRESTIN ORTODOXA ESTE CEA ADEVARATA: “HRISTOS este cap Bisericii" (Efeseni 5-23). Al carei Biserici? Al celei Crestin Ortodoxe; “Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica...", dupa cum spunem in Crezul rostit in fiecare Duminica in timpul Liturghiei. Hristos a creat o singura Biserica. “Celelalte sunt sinagogi ale celor ce viclenesc si sinod al razvratitilor” (Sfantul Fotie cel Mare).
                                                                                                                                      Preot Ioan 🛎.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA