miercuri, 4 octombrie 2017

GURA LUMII, SLOBODĂ!

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".



   "Se spune ca odata, un om, insotit de fiul sau a plecat la targ sa-si vanda magarul. S-au intalnit cu un grup de oameni care se intorceau de la targ si care au zis: "Uitati-va la ei ce fraieri sunt, merg amandoi pe langa magar, in loc sa se urce unul din ei in spatele lui. S-a urcat fiul. Au intalnit apoi alti oameni care au zis: "Ce copil needucat, care nu respecta batranetea tatalui sau!" S-a dat jos fiul si s-a urcat tatal. Au intalnit  un alt grup de oameni care au zis: "Ce mai tata, sta calare pe magar si chinuie copilul care merge pe jos!" Atunci, s-au urcat amandoi pe magar. S-au intalnit cu niste oameni care au zis: "Uita-ti-va la astia doi, s-au urcat in spatele magarului, il desala si cand ajung la targ nu-l mai pot vinde!" Atunci, cei doi au luat un lemn, i-au legat picioarele doua cate doua, si bagand lemnul pe sub legaturi au putut cara magarul pe umeri. Numai ca s-au intalnit cu un grup de oameni care au zis: "Ce oameni prosti, cara ei magarul, in loc sa-i care magarul pe ei!" Intalnind in drum o mlastina, au aruncat magarul acolo si innecandu-se au scapat de gura lumii".

   Iubiti credinciosi, este bine ca nu i-a vazut nimeni cand au inecat magarul in mlastina fiindca, din nou ar fi avut de-a face cu GURA LUMII: "Oamenii acestia, tatal si fiul sau sunt nebuni: si-au innecat magarul in loc sa-l duca la targ sa-l vanda!
                                                                                                                        Preot Ioan.


Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA