sâmbătă, 25 decembrie 2021

CRĂCIUNUL.....

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


Mare bucurie este pentru cel ce călătoreste noaptea si găseste o rază de lumină pe cale. Insă cea mai mare bucurie a intregii lumi a fost cand oamenii afundati in prăpastia păcatului, au aflat ca Iisus Hristos Mantuitorul a luat trup din Fecioara Maria.
Ce este Craciunul?
Este una din cele mai mari, cele mai scumpe si mai populare sărbători ale Ortodoxiei. Este bucuria ca Iisus Hristos s-a născut pentru a ne descoperi sensul vietii, MANTUIREA sufletelor noastre, ca Fiul lui Dumnezeu S-a intrupat pentru ca oamenii sa cunoască VIATA CEA ADEVARATĂ, VIATA CEA BINECUVANTATĂ de DUMNEZEU. Atunci cand Prea Sfanta Fecioara Maria L-a născut pe Iisus Hristos, s-a născut IUBIREA pe pămant.

Pregătirea_pentru_Nașterea_Domnului-DespreColinde-Genealogia_Mântuitorul...

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA