vineri, 3 decembrie 2021

HRANA PENTRU SUFLET: DUMNEZEI DARUIESTE CELOR CARE DARUIESC. DUMNEZEU S...






 Bucuria mea, adevarate sunt cuvintele Sfintitului Parinte, Ioan Larion Neagoe, de la Rarau: “Cine nu cauta Raiul, nu vine nici la Sfanta Biserica Crestin Ortodoxa." Sfintitul Parinte, Mitropolitul, Augustin de Florina ne spune asa: "Bat clopotele duminica la Bisericile Crestin Ortodoxe, ne cheama sa mergem sa ne inchinam si sa multumim lui Hristos, sa-i spunem doar un „Multumesc!” “SLAVA TIE DOAMNE!” “DOAMNE MILUIESTE!” si, dintr-o suta, unul sau doi merg, si acestia nu cu toata inima. Suntem, deci, sau nu suntem mai rai decat cei noua leprosi nerecunoscatori? Iisuse Hristoase, iartă-ne! Curateste-ne de lepra nemultumirii. Da-ne o inima care sa Te iubeasca si sa-Ti fie vesnic recunoscatoare.” Cat de minunate sunt si cuvintele Sfintitului Parinte, Efrem Simonopetrinul din Sfantul Munte Athos: “Fericiti sunt cei care au dorit sa iubeasca mai mult si care au vrut sa iubeasca tot ce e greu de iubit, fiindca, pentru ei pamantul va fi mai putin, va fi mic, iar Cerul mai mare le va fi! Fiindca, Dumnezeu daruieste celor care daruiesc. Dumnezeu se daruieste celor care se daruiesc." Sfintitul Parinte, Rafael Noica, ne indeamna asa:

Iubiti frati si surori, intariti Biserica Crestin ortodoxa cu rugaciunea voastra, cu credinta voastra, cu credinciosia voastra fata de cei care va slujesc si fata de cei care va impartasesc cu Cinstit Trupul si Sangele lui Hristos, Mantuitorul nostru!
 
Cine este Viata noastra? Este Hristos! Viata poarta acest nume si Acesta este Iisus Hristos, in care fie sa aflam cu totii mantuire! Dumnezeu sa va binecuvinteze, binecredinciosi crestini ! Pastrati credinta si ramaneti in credinta, ramaneti alaturi de Biserica!

🙏 Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze, binecuvanteze in toata ziua de astazi si in tot lucrul tau! Amin si Aliluia!
                                                                                                                                   Preot Ioan 🛎.

sursa:
HRANA PENTRU SUFLET: DUMNEZEI DARUIESTE CELOR CARE DARUIESC. DUMNEZEU S...:

 BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE... 

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA