joi, 30 ianuarie 2020

PRAZNIC... CU MULTA BUCURIE!

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!"..
























"O, postirea si credinta Sfantului Vasile cel Mare! O, inalta teologhisire a Sfantului Grigorie de Dumnezeu Cuvantatorul! O, dumnezeiasca milostivire a Sfantului Ioan Gura de Aur! Acestia trei guri de aur sunt, din care picura miere duhovniceasca. Toti trei, lucratorii unei singure lucrari, fiecare in parte, un Inger in trup, UN SFANT PARINTE.

Ei trei impreuna, una sunt, precum Dumnezeu este Unul. Nici unul nu este mai intai, sau mai pe urma. In vesnicie ei sunt intr-un gand, chemand pe unul, toti trei iti vin in ajutor. Trei Sfinti Ierarhi, si o singura lucrare, trei nume, si o singura Slava, caci celor trei impreuna Iisus Hristos le este Cap" (Sfantul Nicolae Velimirovici).

   Ii rog pe cei trei Sfinti Parinti sa mijloceasca la Dumnezeu pentru mantuirea sufletelor noastre. Amin si Aliluia!
                                                                                                                                   Preot Ioan .

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA