miercuri, 12 ianuarie 2022

ÎMI PARE RĂU CĂ SUNTEŢI CEI DE PE URMĂ. VĂ VOR CERNE.

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


https://babylenutapentrusuflet.blogspot.com/

VEŢI VEDEA ŞI VEŢI ÎNŢELEGE SPURCĂCIUNEA PESTE TOT ÎN JURUL VOSTRU: LA SERVICIU, ÎN MAGAZINE, ÎN INSTITUŢIILE STATULUI, ÎN CONDUCEREA LUI ŞI MAI ALES ÎN POLITICĂ.

"ÎMI PARE RĂU DE VOI CĂ SUNTEŢI SLĂBIŢI ÎN CREDINŢĂ. VEŢI PICA DIN CAUZA FRICII. FRICA-I DE LA DIAVOL. Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.

...Vor cădea şi cei aleşi. ÎMI PARE RĂU CĂ SUNTEŢI CEI DE PE URMĂ. VĂ VOR CERNE. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.

VEŢI VEDEA ŞI VEŢI ÎNŢELEGE SPURCĂCIUNEA PESTE TOT ÎN JURUL VOSTRU: LA SERVICIU, ÎN MAGAZINE, ÎN INSTITUŢIILE STATULUI, ÎN CONDUCEREA LUI ŞI MAI ALES ÎN POLITICĂ.

Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.

Parintele Arsenie Boca

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA