miercuri, 17 noiembrie 2021

DOAMNE ajuta-mă...

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


DOAMNE , te rog ajută-mă să fiu așa cum vrei TU , sa nu mai gandesc, sa nu mai spun, sa nu mai fac ce nu Iti este pe plac.
Te rog DOAMNE ajuta-mă sa cred ca m-ai iertat si fa sa nu mai cad in aceleasi greseli.
Te rog DOAMNE ajuta-ma sa pot sa raspund cu iubire iubirii TALE , ascultand de TINE si daruind iubire in forma in care cei din jurul meu au nevoie de ea.
Te rog DOAMNE ajuta-ma sa pot intelege, iar atunci cand nu pot sa inteleg - sa accept.
Te rog DOAMNE ajuta-ma sa fiu pentru cei din jur mangaiere, ajutor, ca o ploaie - de bunatate, ca o ploaie de vara, cu soare, o ploaie care sa aduca usurare, dar si preaplin de bucurie in sufletele celor care sufera.Te rog ajuta-ma, DOAMNE sa fiu, in lumea asta plina de dureri, o binecuvantare pentru fiecare!


Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA