sâmbătă, 9 ianuarie 2021

OMUL CU INIMA BUNĂ!

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".

Bucuria mea, te rog sa nu uiti aceste cuvinte: DACA AI INIMA BUNA, IISUS HRISTOS TE VA MANTUI! Sa ai inima buna, inseamna in primul rand, SĂ NU AI URĂ IN SUFLET, apoi, sa iubesti pe Domnul Dumnezeu tau mai presus de orice, sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti, SĂ-I IUBESTI PE VRĂJMASII TAI, dar, mai trebuie ceva: SĂ PUI IUBIRE IN TOT CEEA CE FACI, adica, sa faci cu drag, cu mare placere. Cand spovedesc pe cineva, il intreb la un moment dat: “Ai urat pe cineva?”

Cand aud ca-mi spune: “Nuuu parinte, eu nu cunosc aceasta patima. Este adevarat ca m-am suparat pe moment, m-am maniat pentru cateva clipe, dar mi-a trecut foarte repede”.

OMUL ACESTA ARE INIMA BUNĂ! Sufletul e o taina, Viata e un vis, Sufletelor bune, Raiul li-i deschis! Daca Dumnezeu este Atotbun, inseamna ca si noi trebuie sa fim buni la suflet. Trebuie sa ne bucuram cu cei care se bucura si sa plangem cu cei care plang. Ura este la diavol, iar iubirea si iertarea sunt de la Dumnezeu.

OMUL MANDRU, TRUFAS este si rau la suflet, in timp ce OMUL BLAND si SMERIT este bun la suflet, nu poarta ura nimanui. PE OMUL CU SUFLET BUN, DUMNEZEU NU-L LASA-N DRUM!
Asadar, sa fii bun pana la moarte, pe cat iti sta in putere, SA AI INIMA BUNA si IISUS HRISTOS TE VA MANTUI!

Amin si Aliluia!
Preot Ioan 🛎.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA