miercuri, 15 aprilie 2020

MAICA DOMNULUI: PROHODUL, DOMNULUI.SI DUMNEZEULUI NOSTRU IISUS HR...




MAICA DOMNULUI: PROHODUL, DOMNULUI.SI DUMNEZEULUI NOSTRU IISUS HR...: DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...                 ...

"Doamne, mintea mea lipsita de putere nu poate ajunge la Tine. Ca si regele Avgar Te chem: "Vino si tamaduieste-mi ranile gandurilor mele celor rele si.... Te voi lauda ziua si noaptea Te voi vesti oamenilor, ca toate neamurile sa stie ca Tu, Doamne, savarsesti minuni ca si altadata, ierti pacatele, sfintesti si dai viata"....
Rugati-va pentru mine, toti Sfintii, ca sufletul meu sa invete smerenia lui Hristos ...

Rugaciunea din Miercurea Mare !


Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".



           Sunt, Doamne, atat de intristat, atat de pacatos, incat pe Tine singur numai Te am nadejde de scapare.Ajuta-mi, Doamne, da-mi lacrimi de cainta, da-mi timp de indreptare si aprinde si candela sufletului meu cu focul Sfantului Tau Duh.

Te vad in casa lui Simon leprosul, Doamne, si cad cu umilinta la picioarele milei Tale ca si femeia cea pacatoasa, cersind, Iisuse, indurarea Ta.

Si vai mie, cum nu as spala si eu cu apa lacrimilor mele picioarele Tale si cum nu le-as sterge si eu cu perii capului meu. Dar vai, sarac sunt eu, ca n-am nici lacrimi de cainta si nici ravna de indreptare! Vai mie, ma rog Tie, Bunule Parinte, sa-mi miluiesti sufletul meu si sa-mi dai parau de lacrimi ca sa-mi spal cu el pacatele mele cele multe.

Miluieste-ma acum, Iisuse , cand mergi de bunavoie spre patima , miluieste-ma acum, cand sunt mai singur si strain ca oricand in lumea aceasta, miluieste-ma acum sa pot merge cu Tine pe Golgota suferintei si impreuna sa ma rastignesc cu Tine ca sa inviez cu Tine, Doamne, la o viata mai curata si mai sfanta.
                                                                          (Parintele Ioanichie Balan-Mi-e Dor de Cer)

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA