duminică, 26 decembrie 2021

CULORILE CURCUBEULUI

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


      Azi si in fiecare zi a vietii tale, sa nu clevetesti, sa nu judeci, sa nu mahnesti, sa nu urasti, sa nu invidiezi, sa nu te uiti de sus la nici-un om! Bucura-te cand ii vezi pe oameni, iarta-i cand te supara, ajuta-i dezinteresat cand au nevoie, zambeste-le cand sunt tristi. Te rog sa vezi pe orice om ca pe o icoana (chipul si asemanarea lui Dumnezeu) si ca pe un dar al lui Dumnezeu pentru ceilalti. Nimanui nu-i trece prin cap sa critice o culoare a curcubeului: verdele e nebun, albastrul e pacatos, rosul e rusinos, verdele e mincinos, violetul este nesuferit, galbenul e mandru... Fiecare om are cel putin un talant de la Dumnezeu. 

Toti oamenii sunt nuante ale iubirii. Asadar iubeste-i pe toti si mai ales pe cei care-ti fac rau, fiindca fiecare in parte este una din CULORILE CURCUBEULUI care se numeste: IUBIREA LUI DUMNEZEU!

 Cand ai renuntat sa te impotrivesti voii lui Dumnezeu, atunci El te cuprinde in brate si CE FRUMOS SE VEDE DUMNEZEU PRIN TINE! Har si pace sufletului tau.

                                                                                                                Amin si Aliluia. Preot Ioan.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA