vineri, 27 ianuarie 2023

OSTENITI-VA PENTRU HRISTOS! ...

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


🙏 Iubitii mei, osteniti-va pentru Hristos, ca si Hristos s-a ostenit pentru voi urcand istovit Golgota. Inaltati-va inimile voastre catre Cel ce si-a inaltat Trupul pe lemnul Sfintei Cruci, pentru a va aduce mantuirea de la Tatal Cel Ceresc! Plecati-va genunchii in ruga, cum si El si-a frant genunchii, pe Via Dolorosa, in pulberea Golgotei, doborat sub povara Sfintei Cruci. Varsati lacrimi de pocainta, cum si El a varsat lacrimi de durere, vazand ca Sfanta Sa Jertfa va fi batjocorita de neamul acesta apostat, vazand ca inca o data va fi vandut nu de un singur Iuda ci de mii si mii. Inaltati-va glasurile voastre si dati Slava Lui, asa cum si El in crunta-i agonie si-a inaltat glasul catre Tatal strigand: ,,Eli, Eli, lama sabahtani" (Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, pentru ce M-ai parasit) asa cum si-a inaltat glasul inainte de a-si da ultima suflare si a strigat: ,,Savarsitu-sa!". Coborati inlauntrul sufletelor voastre si zdrobiti patimile si legaturile pacatelor, asa cum El s-a coborat si a zdrobit portile iadului...

🙏 ,,Multumim, Mult Milostive Doamne, ca ai primit a Te pogori din inaltimea Sfintei Tale maretii si a Te rastignii de bunavoie pe Cruce ca sa ne scoti pe noi din adancul iadului si din legaturile pacatului si sa ne trimiti apoi pe Mangaietorul, adica pe Duhul Sfant. Pe Acesta, Prea Sfinte Dumnezeule, nu-L lua de la noi, nici Preacuratele, Preacinstitele si de Viata Facatoarele Tale Taine, ci binevoieste a ne curati, lumina si mantui cu ele, Dumnezeul parintilor nostri, si pe noi, pacatosii, si pe tot neamul nostru crestin ortodox. Amin si Aliluia!"

,,IISUSE, MULT INDURATE, DA-MI IERTARE DE PACATE, ISPASIREA PE PAMANT, PANA NU PLEC IN MORMANT". 

                                                                                                              Amin si Aliluia!
                                                                                                               Preot Ioan 🔔.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA