luni, 16 noiembrie 2015

Concursul școlar „Biblia în suflet de copil”

Ai păcătuit? Nu-ţi cer nimic altceva decât aceasta: intră în biserică şi spune-I cu pocăinţă lui Dumnezeu: "Am păcătuit". citat din Sfântul Ioan Gură de Aur


Cu ocazia zilei mondiale a Bibliei, vineri 13 noiembrie a.c., la Școala Gimnazială Nr. 7 “Sfânta Maria” din Timișoara, s-a desfășurat concursul școlar religios intitulat „Biblia în suflet de copil”.

Acest concurs organizat în cadrul protocolului de cooperare dintre Parohia Viile Fabric și Școala în cauză, reprezentată de doamna director Dumitru Gica, coordonat de profesorii de religie Elena Cazacu și diac. Băran Florin a fost adresat eleviilor din clasele a V-a, a VI -a și a VII-a constând în diferite activități cu caracter specific.

Având ca temă Biblia, pe baza unor versete biblice, elevii au avut de realizat compuneri, desene și proiecte, toate acestea fiind pentru ei un mod de a descoperi Sfânta Scriptură și de a o înțelege cât mai bine.

Expoziția realizată cu lucrările elevilor, dar și expunerea Sfântei Scripturi în diferite forme și ediții, a dat posibilitatea elevilor să observe modul în care ea a fost editată de-a lungul timpului și chiar să citească paragrafe în scrierea veche, fapt ce a făcut ca locul expoziției să fie unul atractiv.

Pentru a răsplăti munca elevilor, Parohia Timișoara Viile Fabric, partenera proiectului, prin părintele paroh Marius Sfercoci, a oferit diplome și premii tuturor copiilor participanți, premii ce au fost oferite duminică 15 noiembrie a.c., la finalul Sfintei Liturghii, în cadru festiv la bisericuța din incinta Școlii.



12270427_983223281738149_212297595_nDSCN1856_800x600DSCN1863_800x600DSCN1867_800x600

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA